P  h  o  t  o  A  r  t  w  o  r  k


Ik zag het levenslicht in Belgisch Limburg in 1971.
Al vroeg was ik gefascineerd door de mooie dia's van mijn vader, het is dan ook van mijn vader dat ik de fotografiemicrobe meegekregen heb.

Heidi Haesevoets
Met een geleend toestel van mijn vader heb ik mijn eerste stappen in de fotografie gezet, en ik heb het nooit meer losgelaten.

Reeds als kind had ik een boontje voor dieren en planten en is mijn liefde voor de natuur ontstaan. Dit heeft later gezorgd voor mijn passie voor natuurfotografie. Bij de macro's heb ik het gevoel dat ik iedereen kan laten delen in de subtiele schoonheid van de natuur rondom ons.

Na jaren analoog werken ben ik in 2001 meegestapt in het digitale tijdperk. Op deze website is een mix tussen analoog en digitaal werk te zien.


REALISATIES

Publicatie in Monumenten van stilte, Centrum Waerbeke, isbn 90-808365-2-4
Personeelsfoto's: www.formaat.be
Workshop digitale fotografie (voor beginners) en natuurfotografie in '05, '06, '08, '09, '10, '12
Tentoonstelling natuurfoto's op de Mandragora-dagen 29-30 oktober 2011
portofolio
 
blog
 
updates
 
home

Al het beeldwerk is eigendom van Heidi Haesevoets (de auteur), gehele of gedeeltelijke overname voor eender welk medium is niet toegelaten zonder schriftelijke toestemming van de auteur. Bij ieder misbruik zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden in samenwerking met Sofam.

The images on this site are copyrighted material. This means that I own all rights to the images, and they may not be used without my written permission. Do not put them on the internet in any other way including, but not limited to: your home page, graphics collection, electronic cards, messega boards, social media ...
www.sofam.be